Εργαστήριο
Το Εργαστήριο είναι ο σημαντικότερος τομέας εξειδίκευσης και διαφοροποίησης του φαρμακείου μας...

Το Εργαστήριο είναι ο σημαντικότερος τομέας εξειδίκευσης και διαφοροποίησης του φαρμακείου μας. Λόγω της μακραίωνης συνεχόμενης λειτουργίας του φαρμακείου και της αγάπης μας για το αντικείμενο, διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων. Διαθέτουμε επίσης, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και μια πληθώρα φυσικών και χημικών πρώτων υλών για να τις μετασχηματίσουμε σε οποιαδήποτε φαρμακομορφή, σύμφωνα με τη συνταγή του ιατρού: κρέμες, αλοιφές, διαλύματα, κάψουλες, ξηρία, γαλακτώματα, υπόθετα κλπ.

ergasthrio

Τα συνηθέστερα προϊόντα μας είναι φαρμακευτικές κρέμες, διαλύματα, καψάκια και δερμοκαλλυντικά. Παρασκευάζουμε επίσης, ομοιοπαθητικές κάψουλες, pills, globules, πόσιμα διαλύματα, αλλά και φυτοθεραπευτικά βάμματα και αλοιφές κ.ά.

Πολύ σημαντική ωστόσο, είναι η παρασκευή εξατομικευμένων φαρμακομορφών, ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς, όπως για παράδειγμα σε νεογνά ή σε περιπτώσεις φαρμάκων μικρού θεραπευτικού εύρους όπου τα ιδιοσκευάσματα της φαρμακοβιομηχανίας δεν μπορούν να καλύψουν την σωστή θεραπευτική αγωγή.

Tέλος, αποτέλεσμα του εργαστηρίου μας είναι η πανελληνίου φήμης Κρέμα Αστεριάδου, μια παραδοσιακή κρέμα περιποίησης που δημιούργησε στις αρχές του`50 ο φαρμακοποιός Αγαμ .Αστεριάδης, και εμπλούτησε με νέα σύνθεση ο σημερινός φαρμακοποιός Ιωάννης Βλαχοστέργιος το 2005. (Αρ. ΕΟΦ 4396/24-01-2005)

Νοσοκομεία Φαρμακεία